U našoj župi djeluje nekoliko zborova različitih generacija. Ponosni smo što se međusobno družimo i pomažemo si. Svi dosadašnji župnici osobito Stjepan Hlevnjak, Nikola Sanjković i Mato Draganović otvorili su nam vrata svog srca, svog doma i pastoralnog centra za naša česta i brojna druženja. Osim animiranja svete mise sudjelujemo u svim važnim slavljima u Župi, Biskupiji i Gradu. Naše zajedništvo najviše dolazi do izražaja kada organiziramo humanitarne koncerte ili kada jednom zboru fali svirač ili pjevač tada uskačemo i pomažemo si. Dolaskom vlč. Ivana Petrovića želimo i dalje raditi na našem zajedništvu i kvaliteti.

Zborovi: Jutarnji zbor – animira misu u 8:00 sati.
Dječji zbor Božje dijete – animira misu u 9:30 sati.
Mješoviti zbor – animira misu u 9:30.
Zbor mladih Novus – animira misu u 11:00 sati.

Jutarnji zbor

Jutarnji zbor postoji već dugih niz godina u našoj župi. Redovito animiraju jutarnju misu. Imaju zajednički cilj: svojim glasom i pjesmom moliti i davati hvalu Bogu. Gotovo cijeli zbor svake je nedjelje na svetoj pričesti. S velikom ljubavlju vodi ih Marko Košćal koji svira orgulje.

Dječji zbor Božje dijete

Dječji zbor Božje dijete djeluje već 19 godina u našoj župi. Premda su još mali rado sudjeluju u svim aktivnostima, redovito animiraju dječju misu, nastupaju na koncertima, otvorenjima izložbi, dobar dio zbora glumi u dramskoj skupini i sudjeluje u kreativnoj radionici. Budući da je crkveni dječji zbor mjesto vježbanja ne samo pjevanja, nego prije svega župne pripadnosti i kršćanske odgovornosti, radu s crkvenim dječjim zborom posvećuje se mnogo pažnje i truda. Voditeljica zbora je Karla Prebeg koja svira na klavijaturama. Uz Karlu, na klavijaturama svira i Iva Bošnjak.
Redovito se okupljaju na probama subotom u 10:00 sati.

Dječji zbor

Dječji zbor

Mješoviti zbor

U župi su tijekom 2016. godine djelovala dva zbora – muški zbor i ženski zbor, oba zbora vodila je Nikolina Malekinušić. Zborovi su se spojili u jedan zbor – mješoviti zbor. Zbor trenutačno broji dvadesetak članova, uz nekoliko voditelja tijekom ove četiri godine trude se njegovati tradiciju raznolikog glazbenog izričaja. Članice i članovi mješovitog zbora sudjeluju u svim aktivnostima župe, najviše u kreativnoj radionici i caritasu.
Redovito se okupljanju na probama utorkom u pastoralnom centru. Trenutačno ih vodi vlč. Ivan Petrović.

Mješoviti zbor

Zbor mladih Novus

Svoju ljubav prema našoj zajednici pokazuje i zbor mladih. Naš mali zbor, djeluje već 14 godina, redovitim animiranjem mise poldanice, te naravno sudjelovanjem na svim župnim aktivnostima od glume, kreativnih radionica, pomaganjem u caritasu. Zbor mladih za uzor je uzeo našeg zaštitnika Alojzija Gonzagu i ime novus što znači nov i mlad, jer žele poput Alojzija koji je bio mlad, neizmjerno ljubiti boga. Zbor mladih ponajprije je zajednica koja nastoji pjesmom slaviti Isusa, osobito u euharistiji, i približiti ga drugima. Sklad, veselje i otvorenost koji se među njima osjećaju najveći su uspjesi mladih.

Voditeljica zbora je Marina Međimurec Čupić, svirači su Valentina Tadić i Lovro Parić Ivičić.
Probe održavaju nedjeljom prije svete mise u 10:30 i subotom po dogovoru.

U koncilskoj konstituciji o svetoj liturgiji, navodi se kako je liturgija «vrhunac kojemu teži djelatnost Crkve, a ujedno je i izvor iz kojeg proistječe sva njezina snaga». Glazba, a posebno pjevanje, zauzima veliku važnost u liturgijskom slavlju jer je ujedno i sastavni dio same svečane liturgije.

Složna zajednica pjevača i svirača iz nedjelje u nedjelju trudi se uljepšati i oživjeti mise u našoj župi. Pozivamo Vas da nam se pridružite u jednom od naših zborova!