Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
06.05.
Irenej Srijemski; Dominik S
Utorak
07.05.
Dujam, Duje; Flavije; Gizela
Srijeda
08.05.
Marija Posrednica; Bratoljub
Četvrtak
09.05.
UZAŠAŠĆE GOSP.-SPASOVO; Pahomije; Mirna
Petak
10.05.
Ivan Merz; Gospa Trsatska
Subota
11.05.
DOBRI PASTIR; Mamerto
NEDJELJA
12.05.
7. Uskrsna. SV. LEOPOLD MANDIĆ; Pankracile; Svevlad

 

Događanja u tjednu

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 05. svibnja 2024.]
UKRATKO: župni ured i svete mise, pripreme za maturu, svibanjske pobožnosti, hodočašće u Međugorje, katolička gimnazija.

Župni ured i svete mise: ovaj tjedan svete mise su u četvrtak i petak. U utorak će od 18 sati biti molitva pobožnosti i časoslov. U četvrtak svetu misu predslavi župnik iz Osekova. Župni ured ureduje samo u petak.

Pripreme za maturu: župa će uskoro održavati pripreme za maturu. Pripreme će se odvijati vikendom u pastoralnom centru i bit će besplatne. Molimo maturante koji su zainteresirani da se jave župniku kako bismo znali koliko je zainteresiranih.  

Svibanjske pobožnosti: u Marijinom mjesecu svibnju pozivamo na češću molitvu krunice. Krunicu molimo pola sata prije svete mise.

Hodočašće u Međugorje: osobe s invaliditetom imaju mogućnost zajedničkog hodočašća u Međugorje, od 17. do 19. svibnja. Trošak putovanja je simboličan. Zainteresirani hodočasnici (ili njihovi skrbnici) neka se jave župniku za više informacija.

Katolička gimnazija: upućujemo roditelje da upišu svoje dijete u katoličku gimnaziju koja započinje s radom ove jeseni u Popovači. Za upis u gimnaziju kontaktirajte župnika iz Velike Ludine koji vrši službu ravnatelja. Više informacija imate u zadnjem župnom listiću.