Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
11.12.
Ivan Damaščanski; Barbara
Utorak
12.12.
Saba; Krispina; Dalmatin
Srijeda
13.12.
Nikola biskup; Nikša
Četvrtak
14.12.
Ambrozile; Agaton
Petak
15.12.
BEZGREŠNO ZAČEĆE BDM; Marija
Subota
16.12.
Abel; Valerija; Zdravka
NEDJELJA
17.12.
2. Ned. Došašća Gospa Loretska; Julija

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 10. prosinca 2023.]
UKRATKO: župni listić, ispovijed po kućama, župna ispovijed, devetnica Božiću, nedjelja Caritasa i kuverte, novi kalendari.

Župni listić: na vaše adrese se ovih dana dostavlja župni listić. U njemu su navedeni raspored ispovijedi nemoćnih po kućama, raspored blagoslova obitelji, važni datumi proslava. Ako listić ne budete dobili, možete ga uzeti u crkvi na polici za tisak.

Ispovijed po kućama: od ovog tjedna počinje ispovijed nemoćnih po kućama. Svi koji su upisani (oko 180 korisnika), bit će pohođeni. Nemoćne će posjetiti i članovi Bratovštine i udijeliti prigodni poklon.

Župna ispovijed: u srijedu, 13. prosinca u 15:30 sati, bit će župna adventska ispovijed. Ispovijedat će svećenici s područja grada Popovače.

Devetnica Božiću: u petak, 15. prosinca, započinjemo devetnicu ususret Božiću. Molimo je ujutro za vrijeme misa zornica. Knjižice za devetnicu stajat će na zadnjim klecalima u crkvi pa ih posudite i vratite.

Nedjelja Caritasa i kuverte: na polici za tisak uzmite kuverte za Caritas. Od iduće nedjelje ih možete ostaviti u košari koja će stajati kod pokrajnjeg oltara Majke Božje Garićke. Iduća nedjelja, 17. prosinca, jest Nedjelja Caritasa i sav prilog milostinje namijenjen je za Caritas.

Novi kalendari: na ulazu u crkvu su kalendari za iduću godinu. Cijena je 1,50 €.