Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
16.10.
Hedviga; Marija Margareta A.
Utorak
17.10.
Ignacije Antiohijski; Vatroslav
Srijeda
18.10.
Sv. Luka, evanđelist; Lukša
Četvrtak
19.10.
Pavao od Križa; lvan Breb
Petak
20.10.
Vendelin; Irena; Miroslava
Subota
21.10.
Uršula; Zvjezdan; Hilarija
NEDJELJA
22.10.
29. KROZ GOD. BI. Ivan Pavao II. papa

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 15. listopada 2023.]
UKRATKO: kuhani kesteni, radovi kreativne, lampaši, Oborovo, župni ured i svete mise, hodočašće, đakon Frano Bijelić, prodaja slika.

Kuhani kesteni: danas nakon nedjeljnih misa poslužite se kuhanim kestenima povodom obilježavanja „Nedjelje zahvale za Božja dobročinstva”.

Prodaja radova kreativne: danas nakon nedjeljnih misa možete nabaviti nove radove kreativne radionice.

Lampaši: ispred crkve možete nabaviti lampaše za groblje po promotivnoj cijeni (1,00 euro).

Prikupljanje za Oborovo: prikupljamo novčane priloge za Caritasov dom u Oborovu. Nabavljamo posteljinu (plahte, jastučnice, anatomske jastuke). Svoje priloge možete ostaviti u škrabici na ulazu u crkvu. Ukoliko imate novu nekorištenu posteljinu, možete je ostaviti u pastoralnom centru nakon svetih misa. Prikupljamo do 22. listopada.

Župni ured i svete mise: u ovom tjednu od 16. do 19. listopada ne ureduje župni ured. Svete mise su u utorak i petak, ured radi u petak (20. listopada).

Hodočašće u Mariju Bistricu: štovatelji Božjega milosrđa hodočaste u subotu, 21. listopada,  u Mariju Bistricu. Polazak je u 07 sati, stajalište je autobusna stranica u Popovači. Cijena prijevoza je 10 eura. Više informacija imate na oglasnoj ploči.

Đakon Frano Bijelić: u subotu, 28. listopada, naš župljanin Frano Bijelić imat će đakonsko ređenje u Sisku. Pozivamo župljane da se odazovu ovoj svečanosti. Organiziramo besplatni prijevoz autobusom, polazak je u 8:45 sati, povratak oko 13 sati. Možete se upisati nakon svetih misa. U nedjelju, 29. listopada, na svetoj misi u 11 sati, Frano će navijestiti Evanđelje te po prvi puta propovijedati. Nakon te svete mise imat ćemo ispred crkve domjenak (ćevapi, kobasice, craft pivo) za sve župljane.

Prodaja slika: u pastoralnom centru možete pogledati izložbu slika koje su naslikane na ljetnoj koloniji što ju je organizirala naša župa. Slike koje su označene brojevima možete kupiti. Cijena slike je 35 eura. Ukoliko se odlučite kupiti sliku, uzmite broj ispod slike kako biste potvrdili rezervaciju slike i javite se župniku.