Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
02.10.
Anđeli čuvari; Anđelko
Utorak
03.10.
Kandid; Gerhard; Svjetlana
Srijeda
04.10.
Franjo Asiški; Franka; Kajo
Četvrtak
05.10.
Sv. Faustina K.; Flavijan
Petak
06.10.
Bruno; Fides; Verica
Subota
07.10.
BDM od Krunice (Ružarija)
NEDJELJA
08.10.
27. KROZ GOD. Demetrije i dr.; Hugo; Šimun

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 01. listopada 2023.]
UKRATKO: „Srce za Afriku”, Caritas za stradale, Stepinčev križni put, susret obitelji 5+, prodaja slika.

Srce za Afriku: prikupljeno je 875 eura koje su proslijeđene misionarima u Afriku za misijski centar Otac Vjeko u Ruandi. Hvala svima koji ste izdvojili svoj prilog!

Caritas za stradale: na temelju pristiglih računa sanacije od olujnog nevremena pomogli smo dvije obitelji s područja naše župe čije su kuće teže stradale u oluji. Svaka obitelj je dobila 400 eura pomoći. Uz ove obitelji pomogli smo s 400 eura pomoći jednu obitelj s područja naše župe koja je imala težu automobilsku nesreću.

Stepinčev križni put Popovačom: povodom XXV. obljetnice beatifikacije Stepinca, Bratovština organizira Stepinčev križni put Popovačom u utorak, 03. listopada u 19:00 sati. Odazovite se ovoj pobožnosti.

Susret obitelji s petero i više djece: godišnji biskupijski susret obitelji s brojnom djecom (petero i više djece) bit će u subotu, 07. listopada, od 10 sati u Sisku u pastoralnom centru (pored katedrale). Molimo obitelji da se odazovu na susret!

Prodaja slika: u pastoralnom centru možete pogledati izložbu slika koje su naslikane na ljetnoj koloniji što ju je organizirala naša župa. Slike koje su označene brojevima možete kupiti. Cijena slike je 35 eura. Ukoliko se odlučite kupiti sliku, uzmite broj ispod slike kako biste potvrdili rezervaciju slike i javite se župniku.