Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
19.12.
Urban; Tea, Vladimir
Utorak
20.12.
Amon; Eugen i Makarije
Srijeda
21.12.
Petar Kanizije; Snježana
Četvrtak
22.12.
Honorat; časlav; Zenon
Petak
23.12.
Ivan Kentijski; Viktorija; Vilka
Subota
24.12.
Badnjak; Adam i Eva (post)
NEDJELJA
25.12.
ROĐENJE GOSP. BOŽIĆ

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 18. prosinca 2022.]
UKRATKO: listić molitve za Sinodu, radovi kreativne, podijeljeni paketi, naknadna ispovijed, božićno uređenje crkve, polnoćke, grijanje.

Listić molitve za Sinodu: na klupama imate molitvu za Sinodu. Molit ćemo je zajedno na kraju nedjeljnih misa. Nakon molitve, listić vratite na rub klupe kako bi bilo na raspolaganju ostalim vjernicima.

Prodaja radova kreativne radionice: ove nedjelje, 18. prosinca, na kraju svetih misa možete ispred crkve kupiti radove kreativne radionice. Napominjemo da u srijedu i četvrtak (21. i 22. prosinca) radove možete nabaviti na božićnom sajmu u centru Popovače. Sav prihod namijenjen je za Caritas.

Podijeljeni paketi Caritasa, pokloni korisnicima ispovijedi: ovih dana podijeljeni su paketi Caritasa našim korisnicima. Članovi Bratovštine podijelili su i božićne paketiće svim korisnicima ispovijedi u kući.

Naknadna ispovijed po kućama: u utorak, 20. prosinca, od 14 sati, župnik će naknadno posjetiti korisnike ispovijedi u kući koji su bili spriječeni ili bolesni za vrijeme redovnog termina.

Božićno uređenje crkve: u srijedu, 21. prosinca, od 17 sati, imat ćemo zajedničko božićno uređenje crkve. Postavit ćemo jaslice, okititi borove i ukrasiti crkvu za Božić. Dođite!

Polnoćke: u subotu, 24. prosinca, na Badnjak, tri su mise polnoćke (18:30, 20:30, 24:00). Prije svih polnoćki bit će kratki dječji igrokaz. Ispovijedat će se dvadesetak minuta prije svake polnoćke. Ispovijed na Božić je samo prije jutarnje svete mise!

Grijanje: u crkvi je uključeno grijanje. Budući da se održava 24-satno grijanje molimo zatvarajte sva vrata za sobom! Klupe gdje su radijatori držite razmaknute od radijatora i zidova da bi se omogućila ventilacija toplog zraka.