Poštovani!

Usred velikog vala izbjeglica koji pristiže u našu zemlju, a dio i na područje naše Biskupije, Caritas Sisačke biskupije pokrenuo je u četvrtak 17. rujna akciju prikupljanja pomoči kojom če se ublažiti neizvjesnost, strepnja i oskudica ljudi koji su napustili svoje domove.

Sljedečih dana prikupljat če se kašice za bebe, pelene, vlažne maramice, mlijeko za dohranu, kozmetika za bebe i djecu, hrana koja može duže stajati - konzervirano (paštete, razni namazi, mesni doručak, i dr.), flaširano, suhomesnato s dugim rokom trajanja, hrana za šečerne bolesnike i voda. Hrana koja se može odmah konzumirati bez termičke obrade. Higijenske potrepštine, gel za suho pranje ruku, vlažne maramice, prva pomoč, asepsol, toalet papir itd.

Vjernici pomoč mogu predati svaki dan u sjedištu Caritasa Sisačke biskupije na adresi Trg Vere Grozaj bb, Sisak ili u svoje župne Caritase.

U akciju je moguče uključiti se i uplatom na žiro-račun Caritasa Biskupije HR9324070001500314548 s pozivom na broj HR00 092054 i nanakom „Pomoč za izbjeglice“.

I Kristina Radič, v. r. ravnateljica Caritasa
Mons. Vlado Košič, biskup sisački

SVE DAROVE I DONACIJE (SVOJU POMOĆ)MOŽETE DONIJE U PASTORALNI CENTAR OD 18 - 19 SATI SVAKI DAN (OSIM NEDJELJE)