Ovaj tjedan slavimo:

Ponedjeljak Sabin; Liberije; Trpimir
Utorak Silvestar papa; Silvije, Zahvala
Srijeda NOVA GOD.; MARIJA BOGORODICA
Četvrtak Bazilije Veliki; Grgur Nazijanski
Petak Ime Isusovo, Mladenka
Subota Anđela; Borislav; Emanuel
NEDJELJA: 2. po Božiću Miljenko; Emilijana; Radoslav

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 29. prosinca 2019.]
Ukratko: milostinja za Albaniju, ukratko o početku blagoslova obitelji, listić, prijave za čišćenje crkve

1. Prošle nedjelje namijenili smo dio milostinje za Albaniju koja je stradala u potresu. Uplatili smo 1.292 kune caritasu Sisačke biskupije.

2. Blagoslov obitelji odvija se prema rasporedu. Prva tri dana završene su ulice koje su bile planirane. Zahvaljujemo svima koji su dali svoje podatke, kratko razgovarali sa župnikom te darivali obiteljski dar. U ova tri dana popisane su skoro sve obitelji u navedenim ulicama, u popis su ubilježene obitelji koje su odselile ili preminule.
Napominjemo da svi koji nisu bili na navedeni dan prisutni, neka se prijave za  n a k n a d n i     b l a g o s l o v    o b i t e l j i  koji će biti 11. siječnja.
Hvala svima koji su se prijavili za ispovijed u kući! U tri dana blagoslova imamo upisanih 28 novih osoba kojima je potrebna ispovijed u kući. Nažalost, povećan je i broj potrebitih za caritas i to za 5 novih obitelji.

3. U listiću pročitajte o svetim misama za datume 31. prosinca i 1. siječnja. Župna statistika neće biti pročitana 31. prosinca nego će podaci biti objavljeni u novom listiću koji izlazi nagodinu.

4. Mole se župljani da se na vrijeme dogovaraju za čišćenje crkve. Raspored grupa imate u župnom listiću.